Foile de blat: Din componentele de blat se face un aluat, din care se intind foi subtiri cu sucitorul si se coc la cuptor. Umplutura: Bananele se taie
Foile de blat:
Din componentele de blat se face un aluat, din care se intind foi subtiri cu sucitorul si se coc la cuptor. Umplutura:
Bananele se taie in bucatele rotunde si subtiri, se includ in zahar fin pisat cu rom si se lasa un timp.
Apoi se pun intre foile de blat.
Tortul se glaseaza cu glazura de lamaie sau se acopera cu frisca.
Daca se glaseaza atunci nu se mai orneaza cu frisca.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete de dulciuri:
Orez cu lapte reteta egipteana
Lapte de pasare
Budinca de gris cu lapte
"Ziua cand imi rasfat nevasta", sotul in cazul meu. Cu asa reteta mi-ar placea sa fiu rasfatata! Imi place sa...
Prajitura cu branza si pruneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj