Se curata bananele si se tai cubulete mici. Se amesteca untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ouale (unul cate unul), faina, esenta de rom,
Se curata bananele si se tai cubulete mici. Se amesteca untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ouale (unul cate unul), faina, esenta de rom, iar la final bananele si fructele uscate. Amestecul obtinut se toarna intr-o forma speciala pentru tort si se coace la cuptor timp de 45-50 de minute. Dupa ce s-a racit se presara cu zahar pudra si se feliaza.
Alte retete de tort recomandate
Tort cu mere coapte
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa