Tort de banane

Se curata bananele si se tai cubulete mici. Se amesteca untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ouale (unul cate unul), faina, esenta de rom,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 125 g unt sau margarina
  • 150 g zahar pudra
  • 1 zahar vanilat
  • 100 g faina
  • 50 g amidon
  • 1 praf de copt
  • 4 oua
  • 2 linguri esenta rom
  • 2-3 banane
  • Fructe uscate in functie de preferinta

Mod de preparare

Se curata bananele si se tai cubulete mici. Se amesteca untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ouale (unul cate unul), faina, esenta de rom, iar la final bananele si fructele uscate. Amestecul obtinut se toarna intr-o forma speciala pentru tort si se coace la cuptor timp de 45-50 de minute. Dupa ce s-a racit se presara cu zahar pudra si se feliaza.

Alte retete de tort recomandate

Tort cu mere coapte

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumat

Aseara am urmarit ''Secrete de bucatar'' pe TV.Paprika,prezenta retea asta de chiftelute de cartof fara faina.Asa ca m-am pus...

Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumat
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca