Ouale, faina, zaharul, cacaoa si esentele se pun intr -o cratita, se amesteca pana la omogenizare; Se adauga laptele cald,(1\2)merge si rece,si se da
Ouale, faina, zaharul, cacaoa si esentele se pun intr -o cratita, se amesteca pana la omogenizare;
Se adauga laptele cald,(1\2)merge si rece,si se da la foc mic, invartindu-se mereu, pana capata consistenta unei creme (se ingroasa).
Cand e gata, se da cratita deoparte si se adauga untul, lasandu-l sa sa topeasca, sau se amesteca pana se topeste.
Siropul: se face din laptele ramas, un zahar vanilinat si zahar. Se amesteca bine si se inmoaie biscuitii in acest sirop, dupa care se pun pe un platou, un rand de biscuiti, unul de crema si tot asa ... ultimul strat sa fie de crema. Eu mai adaug si dulceata de visine, printre straturi, are un gust mult mai bun.
Se da la frigider pentru 2,3 ore
se serveste rece
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa