Blatul. Se cresteaza coaja castanelor, dupa care se fierb o ora, apoi se curata de coaja si se pun intr-o cratita c
Blatul.
Se cresteaza coaja castanelor, dupa care se fierb o ora, apoi se curata de coaja si se pun intr-o cratita cu apa si se lasa sa fiarba pana se inmoaie complet.
Se scurg bine de apa si se trec prin masina de tocat, apoi printr-o sita. Se amesteca cu zaharul pisat, vanilie si galbenusurile si se freaca bine devine ca o crema.
Se amesteca apoi cu untul frecat spuma si la urma cu albusurile batute spuma.
Compozitia se coace in doua forme unse cu unt de marime egala.
Cand sunt gata se lasa sa se raceasca, dupa care se umple cu crema de castane.
Crema.
Se fierb si se curata castanele ca la blat. Dupa ce se trec prin sita, piureul obtinut se amesteca cu siropul gros preparat din zahar, apa si vanilie. Siropul bine legat se toarna incet peste piureul de castane. Se pune compozitia pe foc impreuna cu vanilia, frecand mereu sa nu se prinda de fund si se tine pana se ingroasa. Se freaca untul, se amesteca cu castanele racorite, punand cate putin si se adauga romul picurand din cand in
cand, dupa gust.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa