Se freaca bine zaharul cu galbenusurile. Se amesteca usor cu pesmetul, scortisoara, castanele fierte bine, curatate si taiate fin. Se adauga spuma tar
Se freaca bine zaharul cu galbenusurile. Se amesteca usor cu pesmetul, scortisoara, castanele fierte bine, curatate si taiate fin. Se adauga spuma tare a albusurilor.
Compozitia se coace incet, in forma de tort unsa cu unt, timp de 3/4 ora.
Se garniseste cu frisca si fructe din dulceata.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Tarta cu zmeura si branza dulce
Tort tiramisu
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa