Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina si albusurile spuma. Se coace compozitia in form
Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina si albusurile spuma.
Se coace compozitia in forma unsa. Cand este rece
se taie un capac subtire din blat si cu o lingura se scoate miezul dinauntru.
Tot ceea ce s-a scos din blat se faramiteaza cu furculita si se amesteca cu jumatate din crema cu care se
umple tortul.
Crema. Untul se freaca spuma. Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra, se adauga ciocolata rasa topita in lapte, cafeaua si romul.
In loc de cafea se poate folosi franc sau cicoare care este mai aromata. Compozitia se amesteca cu miezul din blat, dupa care se umple cu ea golul din blat.
Se pune capacul deasupra si se imbraca tortul cu restul de crema.
Se poate umple golul si cu frisca in loc de crema. Se garniseste desupra cu frisca.
Pofta buna!
Alte retete prajituri:
Pandispan cu visine caramelizate
Bilute cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa