Blatul. Piureul de castane dat prin sita, migdalele si pesmetul de biscuiti se inmoaie cu lapte, asa ca sa nu fie nici moale, nici tare. Se adauga si
Blatul. Piureul de castane dat prin sita, migdalele si pesmetul de biscuiti se inmoaie cu lapte, asa ca sa nu fie nici moale, nici tare. Se adauga si untul topit si albusurile
batute spuma.
Compozitia se coace in doua cercuri, in strat de un deget, la caldura potrivita, repede, ca sa nu se usuce.
Crema. Piureul de castane se amesteca cu untul spuma si siropul parfumat cu apa de flori, lichior, rom. Se umplu foile de blat cu crema.
Dupa ce s-a intarit crema se glaseaza tortul cu fondant alb parfumat cu lichior preparat la rece. Se decoreaza cu cateva castane mici curatate si crema de castane.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Pandispan cu visine caramelizate
Strudel cu visine
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti