Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata rasa, castanele fierte curatate si trecute prin sita, albusurile spuma si faina. Se coace in
Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata rasa, castanele fierte curatate si trecute prin sita, albusurile spuma si faina.
Se coace in forma de tort. Cand s-a racit se taie, se umple cu frisca in care s-a pus zaharul.
Se glaseaza cu glazura de ciocolata.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Inghetata de visine
Prajitura cu visine mac si spuma
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa