Tort de castane glasat cu ciocolata

Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata rasa, castanele fierte curatate si trecute prin sita, albusurile spuma si faina. Se coace in

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 6 oua
  • 140 g zahar
  • 100 g ciocolata
  • 140 g castane trecute prin sita (crude 260 g)
  • 150 g faina
  • Umplutura:
  • 400 g frisca
  • 30 g zahar
  • Glazura:
  • glazura de ciocolata

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata rasa, castanele fierte curatate si trecute prin sita, albusurile spuma si faina.

Se coace in forma de tort. Cand s-a racit se taie, se umple cu frisca in care s-a pus zaharul.

Se glaseaza cu glazura de ciocolata.
Pofta buna!

Alte retete dulciuri:

Inghetata de visine

Prajitura cu visine mac si spuma

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa