Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata rasa, castanele fierte curatate si trecute prin sita, albusurile spuma si faina. Se coace in
Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata rasa, castanele fierte curatate si trecute prin sita, albusurile spuma si faina.
Se coace in forma de tort. Cand s-a racit se taie, se umple cu frisca in care s-a pus zaharul.
Se glaseaza cu glazura de ciocolata.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Inghetata de visine
Prajitura cu visine mac si spuma
Curcanul la cuptor este una din mancarurile preferate ale copilariei care da o aroma speciala Sarbatorilor de iarna.
Curcan la cuptorIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa