Topim ciocolata pea bur de apa cu 80 g de unt. Adaugam 80 g de zahar pudra, galbenusurile de ou, faina si amestecam foarte bine. La urma adugama, cu
Topim ciocolata pea bur de apa cu 80 g de unt. Adaugam 80 g de zahar pudra, galbenusurile de ou, faina si amestecam foarte bine. La urma adugama, cu grija, albusurile de ou battue spuma. Coacem intr-o tavita unsa cu unt si presarata cu faina, la foc moale, aprox. 25 de minute. Facem un sirop din din 40 g de zahar si cafea., apoi adaugam 40 g de unt, cat este inca cald. Daca siropul s-a racit, il batem spuma, apoi ungem tortul cu un strat subtire. Prajim migdalele in cuptor, le taiem marunt, apoi le presaram dasupra tortului.
Alte torturi recomandate
Din doar 2 ingrediente si un pic de apa, am facut o bautura rapida plina de vitamine, cu ajutorul noului meu blender personal...
Smoothie cu mar si portocalaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj