Pentru blat, galbenusurile se freaca cu zaharul. Untul spuma se amesteca cu galbenusurile si cu ciocolata topita in lapte, faina adaugata in ploaie si
Pentru blat, galbenusurile se freaca cu zaharul. Untul spuma se amesteca cu galbenusurile si cu ciocolata topita in lapte, faina adaugata in ploaie si albusurile spuma.
Se coace in forma bine unsa. Blatul rece se taie orizontal in 2-3 felii care se umplu cu crema.
Pentru crema, untul batut spuma se amesteca treptat cu zaharul. Se adauga galbenusurile, ciocolata si romul.
Se umple tortul cu acesta crema si se imbraca tot cu ea.
Pofta buna!
Va recomandam si alte prajituri
:
Prajitura cu mere de post
Prajitura negresa
Prajitura olandeza cu fructe
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa