Frecati margarina cu zaharul, apoi adaugati pe rand ouale, miezul de nuca, topita, zaharul vanilat si sarea. Amestecati compozitia cu telul, timp de
Frecati margarina cu zaharul, apoi adaugati pe rand
ouale, miezul de nuca, topita, zaharul vanilat si sarea.
Amestecati compozitia cu telul, timp de 15-20 de minute, intr-un vas pus la bain-marie.
Pregatirea cremei:
Amestecati cu mixerul toate ingredientele, tot pe foc mic. Cand s-a ingrosat, lasati-o la racit.
Intindeti in strat egal si uniform pe feliile de blat.
Pentru glazura, topiti neagra, adaugati margarina si le, amestecand bine.
Cand compozitia s-a ingrosat suficient, turnati-o uniform peste tort.
Å¢ineti tortul la rece inainte de servire.
Alte retete recomandate:
Tort de alune cu crema de cafea
Prajitura cu crema de ciocolata
Torturi de Paste
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa