Frecati margarina cu zaharul, apoi adaugati pe rand ouale, miezul de nuca, topita, zaharul vanilat si sarea. Amestecati compozitia cu telul, timp de
Frecati margarina cu zaharul, apoi adaugati pe rand
ouale, miezul de nuca, topita, zaharul vanilat si sarea.
Amestecati compozitia cu telul, timp de 15-20 de minute, intr-un vas pus la bain-marie.
Pregatirea cremei:
Amestecati cu mixerul toate ingredientele, tot pe foc mic. Cand s-a ingrosat, lasati-o la racit.
Intindeti in strat egal si uniform pe feliile de blat.
Pentru glazura, topiti neagra, adaugati margarina si le, amestecand bine.
Cand compozitia s-a ingrosat suficient, turnati-o uniform peste tort.
Å¢ineti tortul la rece inainte de servire.
Alte retete recomandate:
Tort de alune cu crema de cafea
Prajitura cu crema de ciocolata
Torturi de Paste
Am reteta la favorite de la Gaby_d si de cate ori parcurgeam retetele ma gandeam ca urmatorul pui asa il voi face, si iata ca...
Pui manastirescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj