Blatul Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia fin maruntita pana ce se obtine o compozitie ca o crema. Se amesteca cu untul spuma. Se adau
Blatul
Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia fin maruntita pana ce se obtine o compozitie ca o crema.
Se amesteca cu untul spuma.
Se adauga ciocolata muiata cu apa la foc mic, faina si la urma albusurile spuma.
Se toarna compozitia intr-o forma bine unsa si tapetata cu faina. Se coace cam 1/2 ora, la foc bun.
Cand este gata, tortul ramane totusi putin cam moale la mijloc.
Se rastoarna dupa ce s-a racit si se glaseaza.
Glazura.
Ciocolata rasa, apa calda si zaharul se pun pe foc sa se lege mai moale, ca pentru serbet.
Se da jos de pe foc. Se lasa sa se racoreasca si se freaca bine pana isi schimba culoarea.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa