Zaharul pudra se inmoaie pe foc mic cu apa, adaugandu-se apoi nucile prajite si pisate mare si ciocolata topita in cuptor. Se amesteca mereu cu bagar
Zaharul pudra se inmoaie pe foc mic cu apa, adaugandu-se apoi nucile prajite si pisate mare si ciocolata topita in cuptor.
Se amesteca mereu cu bagare de seama ca sa nu
se prinda, pana se ingroasa ca o smantana.
Se da la o parte si cand amestecul s-a racit, se
adauga galbenusurile pe rand si albusurile spuma.
Se coace la foc potrivit.
inainte de a fi servit, se acopera si se garniseste tortul cu frisca batuta indulcita cu zahar vanilat.
Pofta buna!
Alte prajituri recomandate:
Prajitura simpla si rapida cu visine
Prajitura Negresa
Prajitura olandeza cu fructe
Perfecte pentru o gustarica sau pentru pachetelul de la scoala!
Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian StyleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj