Zaharul pudra se inmoaie pe foc mic cu apa, adaugandu-se apoi nucile prajite si pisate mare si ciocolata topita in cuptor. Se amesteca mereu cu bagar
Zaharul pudra se inmoaie pe foc mic cu apa, adaugandu-se apoi nucile prajite si pisate mare si ciocolata topita in cuptor.
Se amesteca mereu cu bagare de seama ca sa nu
se prinda, pana se ingroasa ca o smantana.
Se da la o parte si cand amestecul s-a racit, se
adauga galbenusurile pe rand si albusurile spuma.
Se coace la foc potrivit.
inainte de a fi servit, se acopera si se garniseste tortul cu frisca batuta indulcita cu zahar vanilat.
Pofta buna!
Alte prajituri recomandate:
Prajitura simpla si rapida cu visine
Prajitura Negresa
Prajitura olandeza cu fructe
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa