Tort de ciocolata cu portocale

Se freaca untul spuma, se adauga pe rind cele 4 galbenusuri, zaharul pudra, faina cernuta si ciocolata inmuiata cu o lingura de apa. Se mai adauga coa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr. unt
  • 4 oua
  • 125 gr. zahar pudra
  • 60 gr. faina
  • 100 gr. ciocolata
  • coaja rasa de lamiie
  • dulceata de portocale

Mod de preparare

Se freaca untul spuma, se adauga pe rind cele 4 galbenusuri, zaharul pudra, faina cernuta si ciocolata inmuiata cu o lingura de apa. Se mai adauga coaja rasa de lamiie si cele 4 albusuri batute spuma. Se coace intr-o tava unsa bine cu unt. Cind s-a racit, se taie in doua si se umple cu dulceata de portocale. Pe deasupra, se rade o bucatica de ciocolata, presarind toata suprafata tortului.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii