Tort de ciocolata cu portocale

Se freaca untul spuma, se adauga pe rind cele 4 galbenusuri, zaharul pudra, faina cernuta si ciocolata inmuiata cu o lingura de apa. Se mai adauga coa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr. unt
  • 4 oua
  • 125 gr. zahar pudra
  • 60 gr. faina
  • 100 gr. ciocolata
  • coaja rasa de lamiie
  • dulceata de portocale

Mod de preparare

Se freaca untul spuma, se adauga pe rind cele 4 galbenusuri, zaharul pudra, faina cernuta si ciocolata inmuiata cu o lingura de apa. Se mai adauga coaja rasa de lamiie si cele 4 albusuri batute spuma. Se coace intr-o tava unsa bine cu unt. Cind s-a racit, se taie in doua si se umple cu dulceata de portocale. Pe deasupra, se rade o bucatica de ciocolata, presarind toata suprafata tortului.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!