Pentru blat, untul se freaca spuma cu galbenusurile, ciocolata rasa, albusurile spuma si faina. Compozitia se coace, dupa care blatul racit se taie o
Pentru blat, untul se freaca spuma cu galbenusurile, ciocolata rasa, albusurile spuma si faina.
Compozitia se coace, dupa care blatul racit se taie orizontal in 2-3 felii care se umplu cu crema de ciocolata si se glaseaza.
Se poate acoperi tot cu crema, dar atunci se prepara cantitate dubla.
Pentru crema, se bat galbenusurile cu zaharul in bain marie, se racesc si se amesteca cu untul, vanilia si ciocolata.
Pentru glazura, se taie untul de cacao in bucatele, se pune la foc mic si se adauga ciocolata, amestecandu-se usor pana se inmoaie. Cand devine ca o smantana subtire se toarna peste tort.
Pofta buna!
Va recomandam si alteprajituri
:
Cornulete cu nuca
Tarta cu mere
Prajitura Carpati
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa