Prima data batem albusurile spuma, si adaugam amestecand, zaharul, vanilia, galbenusurile, faina si ciocolata rasa. Compozitia se coace in forma de t
Prima data batem albusurile spuma, si adaugam amestecand, zaharul, vanilia, galbenusurile, faina si ciocolata rasa.
Compozitia se coace in forma de tort mare, unsa si
tapetata.
Rece, blatul se taie orizontal in trei felii care se insiropeaza si se umplu cu crema de ciocolata si crema de cacao, dupa care se acopera cu fondant de ciocolata.
Pentru crema, frecam zaharul cu untul, vanilia si fisticul macinat. Adaugam apa de flori si romul.
Se desparte crema in doua.
In una se include cacaoa cernuta, in cealalta ciocolata rasa, obtinandu-se doua creme cu gust diferit.
La fondant, Se leaga zaharul ca pentru serbet, dupa care se amesteca cu ciocolata si cu untul.
Se toarna pe tort.
Pofta buna!
Va recomandam si alte torturi:
Tort cu mere si crema de zahar ars
Tort de ciocolata cu iaurt si visine
Tort de capsuni
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa