Pentru blat, se bat bine albusurile, se adauga zaharul si se bate ca de bezele. Se includ galbenusurile, faina amestecata cu cacaoa, apoi ciocolata pa
Pentru blat, se bat bine albusurile, se adauga zaharul si se bate ca de bezele. Se includ galbenusurile, faina amestecata cu cacaoa, apoi ciocolata pasta.
Compozitia se coace la foc potrivit.
Pentru glazura, se fierb incet, impreuna, ciocolata, cacaoa, zaharul si apa, timp de 15 minute, amestecand mereu. Compozitia se toarna fierbinte peste blat.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete dulciuri:
Prajitura cu piscoturi si crema de cocos
Tarta cu mere
Prajitura din foi cu miere
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii