Tort de ciocolata si cacao, glasat cu ciocolata

Pentru blat, se bat bine albusurile, se adauga zaharul si se bate ca de bezele. Se includ galbenusurile, faina amestecata cu cacaoa, apoi ciocolata pa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente blat:
  • 7 albusuri
  • 7 linguri zahar pudra
  • 4 galbenusuri
  • 1 lingura cacao
  • 3 linguri faina
  • 1 baton ciocolata
  • Ingrediente glazura:
  • 2 batoane ciocolata
  • 1 lingura cacao
  • 100 gr zahar
  • 4 linguri apa

Mod de preparare

Pentru blat, se bat bine albusurile, se adauga zaharul si se bate ca de bezele. Se includ galbenusurile, faina amestecata cu cacaoa, apoi ciocolata pasta.

Compozitia se coace la foc potrivit.

Pentru glazura, se fierb incet, impreuna, ciocolata, cacaoa, zaharul si apa, timp de 15 minute, amestecand mereu. Compozitia se toarna fierbinte peste blat.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete dulciuri:

Prajitura cu piscoturi si crema de cocos

Tarta cu mere

Prajitura din foi cu miere

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci

Nu am facut niciodata ardei umpluti cu carne de pui dar de data asta am zis ca o sa incerc si varianta asta pentru ca este...

Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa