Tort de ciocolata si migdale ornat cu frisca

Pentru blat, se amesteca continuu galbenusurile cu zaharul timp de 1 ora. Se adauga migdalele si ciocolata rasa, amestecand bine, apoi albusurile spum

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente blat:
  • 12 oua
  • 250 gr zahar pisat cu vanilie
  • 200 gr migdale macinate
  • 3 batoane ciocolata rasa
  • 2 linguri pesmet pisat
  • Pentru decor:
  • frisca
  • migdale

Mod de preparare

Pentru blat, se amesteca continuu galbenusurile cu zaharul timp de 1 ora. Se adauga migdalele si ciocolata rasa, amestecand bine, apoi albusurile spuma si pesmetul.

La temperatura mica, se coace timp de o ora.

Dupa ce s-a copt si s-a racit se acopera cu frisca si se presara cu migdale.
Pofta buna!

Va recomandam si alte prajituri:

Prajitura cu rom si visine

Placinta de visine

Chec cu visine

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert sufleu de branza cu capsuni

Un desert rapid, ușor și tare bun.

Desert sufleu de branza cu capsuni
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca