Tort de ciocolata si migdale ornat cu frisca

Pentru blat, se amesteca continuu galbenusurile cu zaharul timp de 1 ora. Se adauga migdalele si ciocolata rasa, amestecand bine, apoi albusurile spum

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente blat:
  • 12 oua
  • 250 gr zahar pisat cu vanilie
  • 200 gr migdale macinate
  • 3 batoane ciocolata rasa
  • 2 linguri pesmet pisat
  • Pentru decor:
  • frisca
  • migdale

Mod de preparare

Pentru blat, se amesteca continuu galbenusurile cu zaharul timp de 1 ora. Se adauga migdalele si ciocolata rasa, amestecand bine, apoi albusurile spuma si pesmetul.

La temperatura mica, se coace timp de o ora.

Dupa ce s-a copt si s-a racit se acopera cu frisca si se presara cu migdale.
Pofta buna!

Va recomandam si alte prajituri:

Prajitura cu rom si visine

Placinta de visine

Chec cu visine

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii