Pentru blat, se freaca la un loc ciocolata, migdalele pisate, zaharul si galbenusul, dupa care se ung foile cumparate din comert si se coc incet. Ace
Pentru blat, se freaca la un loc ciocolata, migdalele pisate, zaharul si galbenusul, dupa care se ung foile cumparate din comert si se coc incet.
Aceste foi dedublate cu blatul preparat se umplu cu crema.
Pentru crema, se prepara un sirop gros, pe foc, din zahar, apa si ciocolata rasa. Dupa ce se raceste, se include treptat in untul spuma.
Pe deasupra tortul se glaseaza.
Pentru glazura, in zaharul frecat bine cu albus se includ coaja rasa de lamaie si vanilia.
Pofta buna!
Alte prajituri:
Prajitura nuci umplute
Cozonac cu nuca dobre
Prajitura alba ca zapada
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa