Blatul: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, alunele, migdalele si curmalele taiate in lung. Compozitia se coace intr-o tava bine unsa si pres
Blatul:
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, alunele, migdalele si curmalele taiate in lung.
Compozitia se coace intr-o tava bine unsa si presarata cu faina. Blatul racit se taie orizontal in trei si se umple cu crema.
Crema:
Se fierbe compozitia de galbenusuri, zahar, ciocolata si vanilie in bain marie pana se ingroasa. Cand s-a racit se adauga untul frecat spuma.
Dupa ce tortul s-a umplut, se presara cu alune macinate.
Pofta buna!
Alte retete de dulciuri:
Tort de mere coapte
Cornulete cu nuca
Tarta cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa