Panettonele l-am taiat felii si-am inceput a tapeta forma. Am insiropat panettonele cu niste lichior de portocale. Crema: Am facut budinca dupa instru
Panettonele l-am taiat felii si-am inceput a tapeta forma.
Am insiropat panettonele cu niste lichior de portocale.
Crema:
Am facut budinca dupa instructiunile de pe plic, am inmuiat gelatina si am pus-o in budinca calda.
Am lasat sa se raceasca si odata racita am amestecat cu mascarpone si am adaugat si ceva esenta portocale +lamaie la care am adaugat si frisca + gelatina.
Si am inceput a umple forma: primul strat + bucatele de portocale am pus stratul urmator de crema si apoi capacul.
Glazura e facuta din pasta de zahar.
Decoratiile de deasupra sunt facute de mine din royal icing.
Reteta Tort de duminica a fost propusa de dora_m
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte torturi recomandate:
Tiramisu
Diplomat
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa