Blatul. Ouale se freaca cu zaharul pudra si faina sau se bat galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga faina si albusurile spuma. Se coc trei blatur
Blatul. Ouale se freaca cu zaharul pudra si faina sau se bat galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga faina si albusurile spuma.
Se coc trei blaturi, care se insiropeaza
cu sirop preparat din zahar, putina vanilie si apa de flori.
Crema. La untul frecat spuma se adauga fondantul preparat din zahar cu putina esenta vegetala, fisticurile (oparite, cutate de coaja, prajite si tocate) si apa de flori.
Pe deasupra se glaseaza cu fondant colorat cu putin verde care a ramas de la crema.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete dulciuri:
Tarte cu capsuni
Prajitura cu visine mac si spuma
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti