Tort de fragi

Se freaca bine untul, galbenusurile si zaharul. Se adauga fajna cat cuprinde. Se intinde compozitia de mai multe ori,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul
  • 250 g unt
  • 3 galbenusuri
  • 250 g zahar
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura - fragi
  • zahar
  • pesmet
  • 3 albusuri
  • Glazura
  • zahar

Mod de preparare

Se freaca bine untul, galbenusurile si zaharul. Se adauga fajna cat cuprinde. Se intinde compozitia de mai multe ori, apoi se intinde o foaie cat tava. Se face o margine de jur imprejur si la mijloc se pun fragi amestecati cu zahar, pesmet si albusurile spuma.

Tava se unge cu unt si se presara cu faina. Se pudreaza cu zahar pudra marginea tortului.

Se coace.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...