Tort de fragi

Se freaca bine untul, galbenusurile si zaharul. Se adauga fajna cat cuprinde. Se intinde compozitia cu vergeaua de mai multe ori, apoi se intinde o fo

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 250 g unt
  • 3 galbenusuri
  • 250 g zahar
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • fragi
  • zahar
  • pesmet
  • 3 albusuri
  • Glazura:
  • zahar

Mod de preparare

Se freaca bine untul, galbenusurile si zaharul. Se adauga fajna cat cuprinde. Se intinde compozitia cu vergeaua de mai multe ori, apoi se intinde o foaie cat tava.

Se face o margine de jur imprejur si la mijloc se pun fragi amestecati cu zahar, pesmet si albusurile spuma.

Tava se unge cu unt si se presara cu faina. Se pudreaza cu zahar pudra marginea tortului. Se coace.
Pofta buna!

Alte retete dulciuri:

Prajitura Carpati

Cornulete cu nuca

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca