Se freaca bine untul, galbenusurile si zaharul. Se adauga fajna cat cuprinde. Se intinde compozitia cu vergeaua de mai multe ori, apoi se intinde o fo
Se freaca bine untul, galbenusurile si zaharul. Se adauga fajna cat cuprinde. Se intinde compozitia cu vergeaua de mai multe ori, apoi se intinde o foaie cat tava.
Se face o margine de jur imprejur si la mijloc se pun fragi amestecati cu zahar, pesmet si albusurile spuma.
Tava se unge cu unt si se presara cu faina. Se pudreaza cu zahar pudra marginea tortului. Se coace.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Prajitura Carpati
Cornulete cu nuca
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti