Tort de fructe

Gelatina o oparim in 200 ml apa si o lasam sa se raceasca. Frisca, impreuna cu zaharul vanilinat, se bate tare. Se adauga smantana, gelatina calduta s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii mici cu smantana
  • 2 pachete zahar vanilinat
  • 6 linguri zahar pudra
  • 2 linguri gelatina
  • 2 pachete frisca vegetala
  • 1 pachet gelatina pentru fructe
  • fructe

Mod de preparare

Gelatina o oparim in 200 ml apa si o lasam sa se raceasca. Frisca, impreuna cu zaharul vanilinat, se bate tare. Se adauga smantana, gelatina calduta si se mai bate 2 minute. Se pune intr-o forma de tort, care se poate deschide, astfel: un rand, orice fel de biscuiti pe care ii ungem cu putin gem; deasupra lor se va pune ½ din crema si un rand de fructe, dupa preferinta, apoi crema ramasa, urmand un nou rand de fructe. Se acopera cu gelatina de fructe.

Se serveste rece.
Alte retete tort recomandate

Tort diplomat

Torturi

Tarta cu visine

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii