Gelatina o oparim in 200 ml apa si o lasam sa se raceasca. Frisca, impreuna cu zaharul vanilinat, se bate tare. Se adauga smantana, gelatina calduta s
Gelatina o oparim in 200 ml apa si o lasam sa se raceasca. Frisca, impreuna cu zaharul vanilinat, se bate tare. Se adauga smantana, gelatina calduta si se mai bate 2 minute. Se pune intr-o forma de tort, care se poate deschide, astfel: un rand, orice fel de biscuiti pe care ii ungem cu putin gem; deasupra lor se va pune ½ din crema si un rand de fructe, dupa preferinta, apoi crema ramasa, urmand un nou rand de fructe. Se acopera cu gelatina de fructe.
Se serveste rece.
Alte retete tort recomandate
Tort diplomat
Torturi
Tarta cu visine
Aseara am urmarit ''Secrete de bucatar'' pe TV.Paprika,prezenta retea asta de chiftelute de cartof fara faina.Asa ca m-am pus...
Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj