Tort de fructe

Se framanta bine faina cu untul, coaja de lamaie rasa, zaharul si ouale. Se pune compozitia intr-o forma in asa fel ca sa acopere marginile pana sus.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 340 g faina
  • 200 g unt
  • coaja de lamaie
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • Garnitura:
  • fructe
  • rahat
  • marmelada
  • Glazura:
  • 2 albusuri
  • 140 g zahar pudra

Mod de preparare

Se framanta bine faina cu untul, coaja de lamaie rasa, zaharul si ouale. Se pune compozitia intr-o forma in asa fel ca sa acopere marginile pana sus.

Dupa ce se coace putin se pun deasupra fructe si apoi rahat, apoi se coace in continuare.

Se mai asterne si un strat subtire de marmelada si albusurile batute cu zahar si se da iar la cuptor, sa se usuce.
Pofta buna!

Alte torturi recomandate:

Tort de zmeura

Tort mousse cu jeleu de capsuni

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide