Tort de fructe proaspete

Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga ouale, nucile si faina. Se coc doua foi rotunde si se umplu la mijloc cu felii de fructe proaspete taiate

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 250 g unt
  • 1 pahar zahar
  • 2 oua
  • 1 pahar de nuci macinate
  • 1/2 kg faina
  • Umplutura:
  • fructe proaspete
  • frisca
  • zahar
  • Glazura:
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga ouale, nucile si faina.

Se coc doua foi rotunde si se umplu la mijloc cu felii de fructe proaspete taiate foarte subtire si amestecate cu frisca bine indulcita.

Se acopera cu zahar pudra.
Pofta buna!

Alte retete dulciuri:

Prajitura Negresa

Mere coapte cu miere si lamaie

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...