Tort de fructe proaspete

Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga ouale, nucile si faina. Se coc doua foi rotunde si se umplu la mijloc cu felii de fructe proaspete taiate

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 250 g unt
  • 1 pahar zahar
  • 2 oua
  • 1 pahar de nuci macinate
  • 1/2 kg faina
  • Umplutura:
  • fructe proaspete
  • frisca
  • zahar
  • Glazura:
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga ouale, nucile si faina.

Se coc doua foi rotunde si se umplu la mijloc cu felii de fructe proaspete taiate foarte subtire si amestecate cu frisca bine indulcita.

Se acopera cu zahar pudra.
Pofta buna!

Alte retete dulciuri:

Prajitura Negresa

Mere coapte cu miere si lamaie

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide