Se amesteca 30 de minute galbenusurile cu zaharul. Se adauga migdalele curatate si taiate marunt, coja rasa si zeama de lamaie, lisa taiata marunt, su
Se amesteca 30 de minute galbenusurile cu zaharul. Se adauga migdalele curatate si taiate marunt, coja rasa si zeama de lamaie, lisa taiata marunt, subtire, albusurile spuma si pesmetul.
Se coace la foc incet, 3/4 ora. Rece se glaseaza.
Zeama de lamaie se amesteca cu zaharul pisat si cernut prin sita deasa. Se amesteca pana se ingroasa si devine ca o spuma.
Dupa ce se glaseaza tortul, se lasa glazura sa se usuce.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Prajitura cu capsuni si frisca
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa