Blatul. Galbenusurile si zaharul se freaca bine. Se adauga coaja si zeama unei lamai, faina si albusurile spuma. Se pune compozitia la copt intr-o fo
Blatul. Galbenusurile si zaharul se freaca bine. Se adauga coaja si zeama unei lamai, faina si albusurile spuma.
Se pune compozitia la copt intr-o forma unsa cu unt si
presarata cu zahar. Se umple cu crema.
Crema. Se freaca zaharul, in care s-a amestecat coaja rasa si zeama de lamaie, cu cate un galbenus pe marginea masinii sau la foc mic. Se includ apoi usor albusurile spuma.
Se serveste cu mult zahar presarat deasupra si putina frisca, peste care se presara coaja rasa de lamaie.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Tort de zmeura
Tort de ciocolata alba cu inima roz de zmeura
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la draga de Rocsi si vreau sa va spun ca au iesit niste cornuri foarte bune si...
Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj