Tort de mascarpone si fineti

Se amesteca marscapone cu fineti si se face crema, se taie blatul si se insiropeaza cu votca amestecata cu apa si zahar. Se pune o felie de blat una d

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr frisca
  • 500 gr marscapone
  • 250 gr fineti (nutela)
  • 1 blat de tort
  • 100 ml votca
  • 200 gr zahar

Mod de preparare

Se amesteca marscapone cu fineti si se face crema, se taie blatul si se insiropeaza cu votca amestecata cu apa si zahar. Se pune o felie de blat una de crema, si la sfarsit se acopera cu crema sau cu frisca.

Pofta buna!
Se serveste dupa 12 ore de stat la rece

Alte retete de tort

Tort de ciocolata

Tort Dobos

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!