Presaram zahar intr-un vas rezistent termic uns cu unt, punem merele feliate in vas si umplem spatiile ramase libere cu nuci. Punem la cuptorul rece.
Presaram zahar intr-un vas rezistent termic uns cu unt, punem merele feliate in vas si umplem spatiile ramase libere cu nuci. Punem la cuptorul rece. Incalzim la foc mediu. Atunci e gata cand zaharul face bule deasupra merelor. Intre timp preparam un piscot ud din ingrediente si il turnam deasupra merelor. Coacem mai departe. La servire rasturnam tortul din forma astfel incat merele sa fie deasupra.
Alte dulciuri recomandate:
Prajitura cu visine
Tarta fructe
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Cred că voiam să prepar acest lichior de pe vremea când eram fascinată de Florin Piersic în rolul lui...
Lichior de anasonIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.