Aluatul: 125 gr. unt moale se mixeaza cu 125 gr. zahar, 2 pachete zahar vanilat, 3 oua puse pe rind, 3-4 linguri lapte, un praf de copt, 275 gr. fai
Aluatul:
125 gr. unt moale se mixeaza cu 125 gr. zahar, 2 pachete zahar vanilat, 3 oua puse pe rind, 3-4 linguri lapte, un praf de copt, 275 gr. faina. Aluatul se pune in forma de tort pregatita cu hirtie.
900 gr. mere dulci-acrisoare se taie in 4 apoi se cresteaza pulpa de mai multe ori si se pune cu crestatura in sus. Se amesteca 100 gr. zahar cu scortisoara si se presara deasupra merelor. se Spun si 30 gr. unt sub forma de fulgi si se da 40 min la cuptor
Un desert racoritor, usor de realizat si absolut delicios!
Desert prajitura cu crema de branza si zmeuraOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj