Se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj. Se curata merele, se spala, se sterg apoi se dau pe razatoarea mare. Intr-o tigaie, se pun
Se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj. Se curata merele, se spala, se sterg apoi se dau pe razatoarea mare. Intr-o tigaie, se pun merele cu tot cu sucul format, impreuna cu restul de zahar, scortisoara, apoi se lasa la foc mic, amestecand din cand in cand, pana se inmoaie ai se formeaza o pasta. Merele se toarna peste budinca si se omogenizeaza. Se pune un sfert din compozitie peste primul blat si se continua la fel pana la terminarea blaturilor. Atentie! Compozitia trebuie sa fie calda in momentul in care umpleti foile de tort, dar nu fierbinte. Se lasa la racit apoi se orneaza deasupra cu nuca de cocos.
Se serveste rece, ca desert.
Alte torturi recomandate
Tiramisu
Tort diplomat
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa