Se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj. Se curata merele, se spala, se sterg apoi se dau pe razatoarea mare. Intr-o tigaie, se pun
Se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj. Se curata merele, se spala, se sterg apoi se dau pe razatoarea mare. Intr-o tigaie, se pun merele cu tot cu sucul format, impreuna cu restul de zahar, scortisoara, apoi se lasa la foc mic, amestecand din cand in cand, pana se inmoaie ai se formeaza o pasta. Merele se toarna peste budinca si se omogenizeaza. Se pune un sfert din compozitie peste primul blat si se continua la fel pana la terminarea blaturilor. Atentie! Compozitia trebuie sa fie calda in momentul in care umpleti foile de tort, dar nu fierbinte. Se lasa la racit apoi se orneaza deasupra cu nuca de cocos.
Se serveste rece, ca desert.
Alte torturi recomandate
Tiramisu
Tort diplomat
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa