Untul se freaca spuma cu zaharul, praful de scortisoara si coaja rasa de lamaie. Se includ pe rand galbenusurile si faina. Din acest aluat se coc 2-
Untul se freaca spuma cu zaharul, praful de scortisoara si coaja rasa de lamaie. Se includ pe rand galbenusurile si faina.
Din acest aluat se coc 2-3 blaturi. Se ung intre ele cu
marmelada preparata din cateva mere fierte cu zahar si scortisoara.
Ultima foaie se decoreaza cu albusurile frecate cu zahar si cu dulceata pana se ingroasa bine. Dureaza cam
1/2 ora.
Aceasta crema se aranjeaza in diferite forme pe tort.
Se poate servi cu inghetata sau frisca. Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii