Untul se freaca spuma cu zaharul, praful de scortisoara si coaja rasa de lamaie. Se includ pe rand galbenusurile si faina. Din acest aluat se coc 2-
Untul se freaca spuma cu zaharul, praful de scortisoara si coaja rasa de lamaie. Se includ pe rand galbenusurile si faina.
Din acest aluat se coc 2-3 blaturi. Se ung intre ele cu
marmelada preparata din cateva mere fierte cu zahar si scortisoara.
Ultima foaie se decoreaza cu albusurile frecate cu zahar si cu dulceata pana se ingroasa bine. Dureaza cam
1/2 ora.
Aceasta crema se aranjeaza in diferite forme pe tort.
Se poate servi cu inghetata sau frisca. Alte retete recomandate:
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti