Tort de migdale cu crema de caise

Blatul Se amesteca migdalele pisate cu zaharul si faina si din compozitia obtinuta. Se coc doua foi care dupa racire se umplu cu crema. Crema Se bat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blatul
  • 100 g migdale curatate si macinate
  • 100 g zahar pudra sau tos pisat
  • o lingurita faina
  • Crema
  • 3 linguri zahar
  • 3 albusuri
  • 3 linguri marmelada
  • Garnitura
  • frisca
  • crema de caise
  • migdale prajite

Mod de preparare

Blatul

Se amesteca migdalele pisate cu zaharul si faina si din compozitia obtinuta.

Se coc doua foi care dupa racire se umplu cu crema.

Crema

Se bat albusurile cu zaharul, dupa care se include usor marmelada.

Se imbraca tortul cu frisca si se garniseste cu crema de caise si migdale prajite.

Se pot face flori - mijlocul din crema, iar petalele din migdale albe oparite in prealabil.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii