Tort de migdale cu crema de caise

Blatul Se amesteca migdalele pisate cu zaharul si faina si din compozitia obtinuta. Se coc doua foi care dupa racire se umplu cu crema. Crema Se bat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blatul
  • 100 g migdale curatate si macinate
  • 100 g zahar pudra sau tos pisat
  • o lingurita faina
  • Crema
  • 3 linguri zahar
  • 3 albusuri
  • 3 linguri marmelada
  • Garnitura
  • frisca
  • crema de caise
  • migdale prajite

Mod de preparare

Blatul

Se amesteca migdalele pisate cu zaharul si faina si din compozitia obtinuta.

Se coc doua foi care dupa racire se umplu cu crema.

Crema

Se bat albusurile cu zaharul, dupa care se include usor marmelada.

Se imbraca tortul cu frisca si se garniseste cu crema de caise si migdale prajite.

Se pot face flori - mijlocul din crema, iar petalele din migdale albe oparite in prealabil.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa