Blatul Se amesteca migdalele pisate cu zaharul si faina si din compozitia obtinuta. Se coc doua foi care dupa racire se umplu cu crema. Crema Se bat
Blatul
Se amesteca migdalele pisate cu zaharul si faina si din compozitia obtinuta.
Se coc doua foi care dupa racire se umplu cu crema.
Crema
Se bat albusurile cu zaharul, dupa care se include usor marmelada.
Se imbraca tortul cu frisca si se garniseste cu crema de caise si migdale prajite.
Se pot face flori - mijlocul din crema, iar petalele din migdale albe oparite in prealabil.
Aveam chef de o supa si cum am castigat ''o tona'' de paste de la Gyermelyi, am zis sa folosesc ce am primit si anume sa...
Supa de legume cu paste litereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj