Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra, coaja de lamiie sau vanilie, se adauga nucile, faina si albusul spuma de la trei oua. Se tapeteaza forma cu
Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra, coaja de lamiie sau vanilie, se adauga nucile, faina si albusul spuma de la trei oua. Se tapeteaza forma cu unt si faina (forma speciala pentru tort, de tabla cu fund separat) se da la cuptor. In timp ce tortul se coace, se face un serbet de cafea din ½ kg zahar, legindu-se mai tare. Se lasa sa se raceasca putin (se freaca caldut), se adauga restul de 5 albusuri batute spuma, invirtindu-se ca la serbet, pina ce se raceste complet. Dupa ce s-a copt tortul, se intinde deasupra crema si se mai pune la cuptor inca 10 minute, pina se prinde crema.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii