Pentru tortul de pesmet se freaca spuma galbenusurile cu zaharul pisat si o bucata de vanilie. Se adauga pesmetul foarte fin si la urma albusurile spuma.
Pentru tortul de pesmet se freaca spuma galbenusurile cu zaharul pisat si o bucata de vanilie. Se adauga pesmetul foarte fin si la urma albusurile spuma. Dupa dorinta, se poate adauga odata cu pesmetul si 1/2 pahar de nuci pisate. Se coace intr-o forma unsa cu unt si presarata cu faina, la cuptor, la foc potrivit, circa o ora. Cand tortul este gata, se taie in trei felii, se umple cu crema de unt si se glaseaza dupa placere.
Daca tot am facut azi 4 ani de cand ma aflu printre voi, am zis ca totusi nu pot lasa aceasta zi fara o reteta festiva asa ca...
Desert rulada diplomatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj