Tort de smantana cu fructe

Gelatina se fierbe in 200 ml apa si se lasa la racit. Frisca pudra se bate spuma tare cu zaharul vanilat, se adauga smantana, gelatina calduta si se b

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cutii mici de smanatana
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 6 linguri zahar pudra
  • 2 linguri gelatina
  • 2 plicuri pudra de frisca
  • 1 plic gelatina de fructe
  • fructe dupa gust

Mod de preparare

Gelatina se fierbe in 200 ml apa si se lasa la racit. Frisca pudra se bate spuma tare cu zaharul vanilat, se adauga smantana, gelatina calduta si se bat toate inca doua minute. Se prepara in forma de tort rotunda, care se poate deschide, dupa cum urmeaza. Un rand de biscuiti unsi cu putin gem peste care se pune jumatate din crema, se niveleaza, urmeaza un rand de fructe dupa gust, apoi crema ramasa peste care se formeaza ultimul rand de fructe acoperite cu gelatina pentru fructe.
Se serveste rece.

Alte retete tort recomandate

Tort diplomat

Tiramisu

Tort cu mere intregi

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca