Tort de smantana cu fructe

Gelatina se fierbe in 200 ml apa si se lasa la racit. Frisca pudra se bate spuma tare cu zaharul vanilat, se adauga smantana, gelatina calduta si se b

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cutii mici de smanatana
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 6 linguri zahar pudra
  • 2 linguri gelatina
  • 2 plicuri pudra de frisca
  • 1 plic gelatina de fructe
  • fructe dupa gust

Mod de preparare

Gelatina se fierbe in 200 ml apa si se lasa la racit. Frisca pudra se bate spuma tare cu zaharul vanilat, se adauga smantana, gelatina calduta si se bat toate inca doua minute. Se prepara in forma de tort rotunda, care se poate deschide, dupa cum urmeaza. Un rand de biscuiti unsi cu putin gem peste care se pune jumatate din crema, se niveleaza, urmeaza un rand de fructe dupa gust, apoi crema ramasa peste care se formeaza ultimul rand de fructe acoperite cu gelatina pentru fructe.
Se serveste rece.

Alte retete tort recomandate

Tort diplomat

Tiramisu

Tort cu mere intregi

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!