Batem spuma galbenusurile cu fructoza, continutul batonului de vanilie si 4 lingui de apa calduta, batem spuma albusurile. Amestecam faina cu praful d
Batem spuma galbenusurile cu fructoza, continutul batonului de vanilie si 4 lingui de apa calduta, batem spuma albusurile. Amestecam faina cu praful de copt, intaritorul alimentar, praful de cacao si albusurile, le incorporam incet in crema galbena. Coacem aluatul intr-o forma de tort cu inel. Intre timp amestecam branza sfaramata cu 3 linguri de suc de visine, adaugam intaritorul de frisca, fructoza, continutul batonului de vanilie si frisca batuta tare. Dupa racire taiem aluatul in 3 foi. Pe prima foaie ungem 1/3 din crema de branza si gem. Acoperim cu a doua foaie, o ungem cu gem, presaram cu visinele scurse, ungem cu crema de branza si acoperim cu a treia foaie. Cu restul cremei ungem deasupra si pe margini. Decoram cu visinele ramase si fulgii de ciocolata.
Alte retete de prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Tort cu visine
Un desert de vara gustos si usor de facut. Profitati si voi de fructe in perioada verii asa cum fac si eu :).
Tarta cu piersici si caiseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj