Tort diabetic cu visine

Batem spuma galbenusurile cu fructoza, continutul batonului de vanilie si 4 lingui de apa calduta, batem spuma albusurile. Amestecam faina cu praful d

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 4 oua
  • ½ baton de vanilie
  • 10 dkg fructoza
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri intaritor alimentar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri praf de cacao
  • Pentru umplutura:
  • 50 dkg branza slaba
  • 1 borcan compot de visine diabetic
  • 4 dl frisca
  • 2 linguri fructoza
  • ½ baton de vanilie
  • 2 pachete intaritor de frisca
  • 6 linguri gem de visine diabetic
  • Fulgi de ciocolata

Mod de preparare

Batem spuma galbenusurile cu fructoza, continutul batonului de vanilie si 4 lingui de apa calduta, batem spuma albusurile. Amestecam faina cu praful de copt, intaritorul alimentar, praful de cacao si albusurile, le incorporam incet in crema galbena. Coacem aluatul intr-o forma de tort cu inel. Intre timp amestecam branza sfaramata cu 3 linguri de suc de visine, adaugam intaritorul de frisca, fructoza, continutul batonului de vanilie si frisca batuta tare. Dupa racire taiem aluatul in 3 foi. Pe prima foaie ungem 1/3 din crema de branza si gem. Acoperim cu a doua foaie, o ungem cu gem, presaram cu visinele scurse, ungem cu crema de branza si acoperim cu a treia foaie. Cu restul cremei ungem deasupra si pe margini. Decoram cu visinele ramase si fulgii de ciocolata.
Alte retete de prajituri recomandate

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

Tort cu visine

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu piersici si caise

Un desert de vara gustos si usor de facut. Profitati si voi de fructe in perioada verii asa cum fac si eu :).

Tarta cu piersici si caise
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca