Tort din biscuiti si nuci

Se freaca zaharul cu galbenusurile pina ce se albesc. Se adauga untul frecat spuma, o lingura esenta tare de cafea si 50 gr. cacao. Se amesteca bine.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. biscuiti
  • 300 gr. unt
  • 250 gr. zahar
  • 3 galbenusuri
  • 2 linguri de cafea cernuta
  • 50 gr. rom
  • 100 gr. nuci
  • 50 gr. cacao

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu galbenusurile pina ce se albesc. Se adauga untul frecat spuma, o lingura esenta tare de cafea si 50 gr. cacao. Se amesteca bine. Se unge farfuria sau suportul cu putina crema, se aseaza biscuitii unul linga altul, se stropesc cu rom. Se pune un strat de crema, apoi un rind de biscuiti. Se stropesc cu rom, se pune iar un stat de crema si se continua tot asa pina ce se termina biscuitii. Se imbraca cu crema peste care se prasara biscuiti sfarimati marunt sau nuci taiate.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Milkshake cu unt de arahide și banane

   Dacă tot m-am obișnuit cu diverse băuturi hrănitoare, nu puteam să nu mă bucur de gustul preferat: cel de...

Milkshake cu unt de arahide și banane
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii