Facem un blat din 4 oua, il punem inapoi in tava de tort, apoi punem fructe Fierbem o crema din 2,5 dl lapte, 2 galbenusuri de ou, 5 linguri de zahar
Facem un blat din 4 oua, il punem inapoi in tava de tort, apoi punem fructe Fierbem o crema din 2,5 dl lapte, 2 galbenusuri de ou, 5 linguri de zahar si 20 g zahar vanilat si il lasam sa se raceasca. Diluam 2 linguri de gelatina in 1,5 dl apa, apoi fierbem. Batem o spauma tare din 2 pahare de frisca. In compozitia de oua amestecam gelatina, frisca si o punem pe blat.
Alte retete dulciuri recomandate
Crema
Tiramisu
Diplomat
prajitura cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa