Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se bat pe aburi pana se ingroasa si capata consistenta mierii. Gelatina se dizolva in sucul de ananas, dupa care se amesteca

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua intregi 300 gr. zahar
  • 5 l lapte
  • 4 plicuri de gelatina de la Dr. Oetker
  • suc de anans
  • 1l frisca Hulala

Mod de preparare

Ouale, zaharul si laptele se bat pe aburi pana se ingroasa si capata consistenta mierii. Gelatina se dizolva in sucul de ananas, dupa care se amesteca cu primacompozitie cat este calda i se amesteca in continuare pana se topeste bine gelatina, si incepe sa se ingroase.Dupa ce s-a racit compozitia de mai sus, se adauga frisca bine batuta.

Se toarna in forme si se da la frigider pana a doua zi. Se serveste a doua zi, cu multa frisca deasupra.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa