Ouale, zaharul si laptele se bat pe aburi pana se ingroasa si capata consistenta mierii. Gelatina se dizolva in sucul de ananas, dupa care se amesteca
Ouale, zaharul si laptele se bat pe aburi pana se ingroasa si capata consistenta mierii. Gelatina se dizolva in sucul de ananas, dupa care se amesteca cu primacompozitie cat este calda i se amesteca in continuare pana se topeste bine gelatina, si incepe sa se ingroase.Dupa ce s-a racit compozitia de mai sus, se adauga frisca bine batuta.
Se toarna in forme si se da la frigider pana a doua zi. Se serveste a doua zi, cu multa frisca deasupra.
Orice preparat nou, de post, ne este de mare folos. Dar cel mai mult parca simtim nevoia de ceva dulce, nu? Sau poate doar...
Desert chec cu banane si unt de arahide de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj