Tortul dimplomat se rastoarna pe un platou si se serveste ornat cu frisca si ciocolata. Este un desert delicios.
Pentru tortul Diplomat cu ananas se bat galbenusurile cu zahar pe baie de aburi, pana se face ca o smantana groasa, apoi separat se inmoaie gelatina in zeama de la compot. Dupa ce se raceste crema de oua, se adauga gelatina, frisca, fructele taiate cubulete si albusurile batute spuma. Se pune in tava celofan sau nylon, se toarna compozitia cu fructe cu tot si se lasa la rece.
Tortul dimplomat cu ananas se rastoarna pe un platou si se serveste ornat cu frisca si ciocolata.
Din doar 2 ingrediente si un pic de apa, am facut o bautura rapida plina de vitamine, cu ajutorul noului meu blender personal...
Smoothie cu mar si portocalaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj