Tort Diplomat cu ananas

Tortul dimplomat se rastoarna pe un platou si se serveste ornat cu frisca si ciocolata. Este un desert delicios.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g smantana
  • 8 oua
  • 400 g zahar
  • 2 linguri de gelatina
  • piscoturi
  • vanilie
  • stafide
  • ananas
  • portocale si
  • banane

Mod de preparare

Pentru tortul Diplomat cu ananas se bat galbenusurile cu zahar pe baie de aburi, pana se face ca o smantana groasa, apoi separat se inmoaie gelatina in zeama de la compot. Dupa ce se raceste crema de oua, se adauga gelatina, frisca, fructele taiate cubulete si albusurile batute spuma. Se pune in tava celofan sau nylon, se toarna compozitia cu fructe cu tot si se lasa la rece.


Tortul dimplomat cu ananas se rastoarna pe un platou si se serveste ornat cu frisca si ciocolata.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...