Tortul Diplomat este delicios. Pentru a prepara acest tort diplomat aveti nevoie de oua, gelatina, frisca, zahar, piscoturi, compot de ananas, mure si capsune.
Tortul Diplomat este delicios. Pentru a prepara acest tort diplomat se pune gelatina la înmuiat în 50 ml zeama compot. Se ia zeama de la compot si se pune la bain-marie cu gelatina pânã se dizolvã. Se lasã sã se rãceascã apoi se adaugã gãlbenusurile batute. Separat se bat albusurile spumã cu zahãrul si se încorporeazã în compozitia cu gelatinã. Se adaugã jumãtate din friscã si ananasul cubuleþe. Pe fundul unei cratite sau forme de tort se aseaza un strat de piscoturi, eventual inmuiate in suc de fructe. Se toarnã compozitia. Se dã la rece cateva ore. Apoi se scoate tortul pe o tavã si se orneazã cu restul de friscã si cu fructe.
Tortul Diplomat se serveste rece.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii