Se freaca cu zaharul zece galbenusuri, se adauga coaja si zeama de la lamaie, apoi albusurile batute spuma tare si faina. Se fac 10 foi care se coc,
Se freaca cu zaharul zece galbenusuri, se adauga coaja si zeama de la lamaie, apoi albusurile batute spuma tare si faina. Se fac 10 foi care se coc, pe rand, pe fundul formei de tort. Separat se prepara crema. Se topeste ciocolata impreuna cu cacaua, cu 3 linguri de apa si se amesteca cate putin in untul frecat spuma. Se bat ouale intregi cu zaharul, pe foc mic, pana ce amestecul devine ca o crema groasa. Se lasa apoi la rece, dupa care se amesteca cate putin in untul cu ciocolata. Se umplu foile si se suprapun. Deasupra tortul se unge cu aceeasi crema.
Se serveste dupa ce a stat la frigider cateva ore.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Lapte de pasare
Rumeni și gustoși, acești langoși de post cu gem de prune și nuci, te îmbie cu mirosul lor și te fac să visezi...
Desert langosi de post cu gem si nuciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj