Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul apoi se amesteca cu albusurile si faina. Se coc pe fundul unei cratite mai multe foi subtiri. Pen
Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul apoi se amesteca cu albusurile si faina.
Se coc pe fundul unei cratite mai multe foi subtiri.
Pentru crema, se bat ouale intregi cu ul in bain marie, adaugand si praful de vanilie.
Racita, compozitia se amesteca cu ciocolata dizolvata in apa si untul spuma.
Pentru glazura, se arde ul pentru glazura si se acopera foaia de deasupra tortului.
Pofta buna!
Alte retete de dulciuri gasiti aici:
Budinca simpla de orez cu mere
Clatite cu mere si nuci
Placinta cu mere
Daca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)
Ciorba radauteanaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti