Se amesteca totul bine in ordinea indicata la cantitati. Se unge o forma cu unt. Se toarna compozitia si se coace la foc bun 35-45 minute. Se lasa sa
Se amesteca totul bine in ordinea indicata la cantitati. Se unge o forma cu unt. Se toarna compozitia si se coace la foc bun 35-45 minute. Se lasa sa se raceasca si se taie orizontal in trei foi. Blaturile se imbiba cu un sirop din zahar, apa si rom si se umplu cu o crema preparata astfel: se leaga un sirop din 100g zahar si ½ pahar apa. Se amesteca cu cacao. Cind s-a racit, se toarna putin cite putin peste untul frecat spuma, amestecind mereu.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii