Tortul lintzer se serveste pudrat cu zahar pudra. Este farte bun si aveti nevoie de 8 oua.
Pentru tortul lintzer, se freaca untul spuma cu zahar pudra, se adauga galbenusurile fierte tari si date prin sita, coaja de lamaie, migdale si scortisoara, apoi se framanta repede cu faina, pana se face o coca. Din jumatate de aluat se face o foaie cat tava peste care punem gem sau dulceata, iar din restul de aluat facem fasii subtiri si dam forma unui gratar peste gem. Dupa aceea, pe margine facem un rulou de jur - imprejur, apoi ungem cu ou batut si dam la cuptor.
Tortul lintzer se serveste pudrat cu zahar pudra.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti