Untul trebuie sa fie foarte moale. Topim ciocolata si incalzim cuptorul la 180°C. Galbenusurile se amesteca spumos cu zaharul. Adaugam alunele mac
Untul trebuie sa fie foarte moale. Topim ciocolata si incalzim cuptorul la 180°C. Galbenusurile se amesteca spumos cu zaharul. Adaugam alunele macinate si ciocolata topita. Batem albusele spuma, si adaugam amidonul apoi amestecam cu crema. Punem blatul la copt, intr-o forma rotunda unsa, timp de 35 min. Dupa ce blatul s-a racit complet, amestecam ingredientele pentru crema si turnam crema peste blat.Ornam cu ciocolata rasa, cacao si boabe de cafea din ciocolata amaruie si bagam la rece pentru o ora.
Se poate servi cu inghetata de ciocolata sau frisca
Reteta Tort Mokka a fost propusa de Bianca-21 pe forum culinar.ro
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa