Tort necopt cu mandarine

Cerealele se amesteca cu untul moale si cu zaharul. Se pun in forma de tort pregatita cu celofan si se tin la rece. Mandarinele se pun la scurs. Se op

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • blat: 200 gr. cereale
  • 75 gr. zahar
  • 75 gr. unt moale; crema: 2 conserve mici de mandarine
  • 450 g branza de vaci
  • 300 g iaurt
  • sucul unei lamii
  • un plic gelatina
  • 100 g zahar

Mod de preparare

Cerealele se amesteca cu untul moale si cu zaharul. Se pun in forma de tort pregatita cu celofan si se tin la rece. Mandarinele se pun la scurs. Se opresc citeva fructe, iar restul se fac piure. Brinza de vaci se amesteca cu iaurtul, zaharul, sucul unei lamii si piureul de mandarine. Se pregateste gelatina conform indicatiilor de pe pachet si se amesteca cu crema. Se pune la rece 40 min pina incepe sa se intareasca. Se toarna crema pe blat si se decoreaza cu fructele oprite.
Se tine la rece inainte de servire

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...