Cerealele se amesteca cu untul moale si cu zaharul. Se pun in forma de tort pregatita cu celofan si se tin la rece. Mandarinele se pun la scurs. Se op
Cerealele se amesteca cu untul moale si cu zaharul. Se pun in forma de tort pregatita cu celofan si se tin la rece. Mandarinele se pun la scurs. Se opresc citeva fructe, iar restul se fac piure. Brinza de vaci se amesteca cu iaurtul, zaharul, sucul unei lamii si piureul de mandarine. Se pregateste gelatina conform indicatiilor de pe pachet si se amesteca cu crema. Se pune la rece 40 min pina incepe sa se intareasca. Se toarna crema pe blat si se decoreaza cu fructele oprite.
Se tine la rece inainte de servire
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa